25 ΧΡΟΝΙΑ ACTIVE MEMBER


ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ - ΤΡΙΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 21:30


active-member-25-xronia


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

Low bap είναι μια λέξη εμπνευσμένη από τον B.D.Foxmoor (κατά κόσμον Μιχάλη Μυτακίδη). Μια λέξη που έγινε η βάση για εκείνους που διαμέσω της μουσικής κατανοούν, σκέφτονται, δρουν και αντιστέκονται. Η ερμηνεία της λέξης έγινε ο διάβας του γκρουπ των Active Member: Στηρίζω το λόγο μου με τη ζωή μου και τη ζωή μου με το λόγο μου.


Οι Active Member άρχισαν την ενεργό δράση που δηλώνει το όνομά τους πριν 25 χρόνια. Δεκάδες album, εκατοντάδες τραγούδια, ζωή μετρημένη με ρίμες και λέξεις… Στις 7 Νοεμβρίου του 2015 με μια ιστορική συναυλία στο Ο.Α.Κ.Α. ο B.D.Foxmoor αποφασίζει να σταματήσει για πάντα την μουσική διαδρομή του γκρουπ και να διοχετεύσει τη δημιουργικότητά του μέσα από άλλα project. Πεπεισμένος ότι κάνει την κατάλληλη κίνηση στην κατάλληλη στιγμή ένιωσε να εκπληρώνει πλήρως την υπόσχεση που υπάρχει μέσα στo πρώτο σκέλος του ορισμού του lowbap: “Στηρίζω το λόγο μου με τη ζωή μου”. Αλλά, η ζωή έρχεται συχνά να εκθέσει εσένα τον ίδιο για τις αποφάσεις σου και να σου αποδείξει επίμονα ότι η αρχική απόφαση ήταν ένα τραγικό λάθος για εσένα τον ίδιο και για όσους αγαπούν το γκρουπ. (Γιατί τους Active member - όσο κι αν για κάποιους είναι στενόχωρο ή ενοχλητικό - υπάρχουν πολλοί που τους πιστεύουν και τους αποζητούν.) Στο κομβικό σημείο αυτό που η ζωή απαιτεί, ή κάνεις ότι δε συμβαίνει τίποτα: κι έτσι ικανοποιείς τους λιγόψυχους παρατηρητές ότι είσαι συνεπής στα πρότερα λόγια, ή περιφρονείς όλους αυτούς και προχωράς με τον τρόπο σου και χωρίς να σκέφτεσαι το τίμημα.

Και η απόφαση για μια συναυλία στις 20 Ιουνίου του 2017 συμπίπτει α) με την επέτειο για τα 25 χρόνια από την ίδρυση του γκρουπ, β) με την παγκόσμια ημέρα προσφύγων, και γ) γιατί πριν δυο χρόνια ίδια μέρα έχασαν έναν αδερφό… Τι θα συμβεί στο μέλλον σχετικά, είναι πάντα επιλογή των Active Member, τόσο ως προς τη δράση όσο και ως προς το πώς θα ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους. Μάλλον με τον παλιό καλό τρόπο.


ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ


Τιμές Εισιτηρίων: Προσφορά: 7,00€ (έως 20 Μαΐου) - Προπώληση, Φοιτητικά, Άνεργοι: 10,00 € - Ταμείο: 13,00 €

Γενικές Πληροφορίες:
Tηλέφωνα: 211 221 13 57 & 698 123 36 36
Παραγωγή: CHRONOS ART PRODUCTIONS & e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it & www.chronosart.gr


ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ


ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΟ : AMBEROLA ΖΙΝΝΗ 12, ΚΟΥΚΑΚΙ – ΤΗΛ.: 210 40 22 413

tickets-25xronia-active-member

active-member-25-xronia

 


ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ VIDEO CLIPS


Concert Information:

  • ARTIST: ACTIVE MEMBER
  • DATE: ΤΡΙΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ
  • TIME: 21:30
  • VENUE: ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ
  • VENUE ADDRESS: --
  • COUNTRY - CITY: ΑΘΗΝΑ - ΕΛΛΑΔΑ
  • VENUE CONTACT: -
  • VENUE ACCESS: --
  • TICKET PRICES: Προσφορά: 7,00 € (έως 20 Μαΐου) - Προπώληση, Φοιτητικά, Άνεργοι: 10,00 € - Ταμείο: 13,00 €
  • PRESALES: --